Reactarot™

reactarot™ is een performance platform voor interactieve publicatie van processen, gebruikers en dat wat door de interacties tussen deze processen en gebruikers voortgebracht wordt op zo’n wijze, dat de gestructureerde output van de performance gebruikt kan worden voor de (verdere) ontwikkeling van de persoon, groep, organisatie, product en/of dienst die het onderwerp van de performance was.

reactarot™ bestaat uit een vloeibare backend, een pluggable frontend en een set technologisch ondersteunde werkvormen, die onder begeleiding van de kennis engineer (performer) afgestemd worden op de gekozen doelgroep.

reactarot™ is ontworpen voor praktische, real-time gebruik voor jezelf, in één-op-één sessies of in groepsverband. reactarot™ is een instrument en bijhorende (speel)wijze, dat helpt om betekenisvolle verbindingen te vinden en áán te gaan met (andere) personen, groepen, objecten en processen.

Door middel van het Mediating Knowledge and Experience framework, het Mediating Knowledge and Experience platform en de hieruit voortvloeiende Mediating Knowledge and Experience ecosphere, faciliteert reactarot™ ondernemers, investeerders, onderzoekers, ontwikkelaars, ontwerpers én eindgebruikers in het vinden en maken van betekenisvolle verbindingen tussen vraag en aanbod zoals die zich manifesteert binnen de relevante doelgroep(en).

reactarot™ transformeert data naar informatie, informatie naar kennis en kennis naar inzicht.

Ondersteunende Software

Reactarot heeft ter ondersteuning van diens activiteiten het reactarot™ platform ontwikkeld. Het reactarot™ platform voorziet in een systeem, waarop deelnemers zelf content kunnen aanmaken, samen met informatie over gebruikers en aanvullende informatie en eventueel specifieke kenmerken over de inhoud en gebruikers.

Door het reactarot™ platform te verbinden met de reactarot™ Explorer en de speciaal voor de creative knowledge engineering taken ontwikkelde Apps, ontstaan nieuwe manieren om de informatie, die beschikbaar is in het reactarot™ platform te verkennen.

Voor meer informatie over Creative Knowledge Engineering in LiquidLabs en wat beiden voor jouw school, onderzoek of bedrijf zouden kunnen betekenen, kun je via het contact formulier vrijblijvend informatie opvragen.

Recente Posts

Publicatie in Spiegelbeeld: Spelenderwijs jezelf leren aarden

"Denken in beelden is iets anders dan denken in plaatjes. De beelden bewegen en staan continue onderling in verbinding. Als er iets verandert,...

04/21/2018 - 11:15 door Roger Lenoir
Visual Explorations: Ervaringsverhalen als Data Bronnen

De inzichten, die voortgekomen zijn uit "visuele exploraties" van maatschappelijk en persoonlijk belangrijke momenten in een...

01/13/2018 - 11:42 door Roger Lenoir

Projecten

Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training biedt een breed spectrum aan opleidingen, producten en diensten voor particulieren en professionals aanbiedt, die intuïtie, creativiteit en onderzoek op een krachtige maar persoonlijke manier met elkaar verbinden.

Lees meer...
reactarot™ is een performance platform voor interactieve publicatie van processen, gebruikers en dat wat door de interacties tussen deze processen en gebruikers voortgebracht.

Lees meer...
Sirius is een Studiegids+ systeem, dat is voortgekomen uit onderzoek, naar de ontwerpprocessen, onderwijs en werkmethoden binnen de cultuur van HKU.

Lees meer...
De Da Vinci Sessies zijn georganiseerde evenementen, waarin gebruik gemaakt wordt van innovatieve technologie, beproefde coaching en storytelling technieken én gedegen netwerken met stakeholders, die allen bijdragen in de content en proces voorziening van de Da Vinci Sessie.

Lees meer...