Leren

terwijl we prototypen, bouwen, spelen en just-in-time knowledge betrekken... en inzetten.

Samen met één of een klein team van toegewijde Creative Knowledge Engineers kan de doelgroep of doelorganisatie door middel van korte agile ontwerp en ontwikkel sessies stapsgewijs toewerken naar creatieve maar gestructureerde omschrijvingen van het onderwerp dat belicht dient te worden. Op basis van de uitkomsten van deze Music Design Thinking Sessies wordt bepaald welke specifieke kennis en kunde nodig is voor het ontwikkelen en implementeren van een prototype.

Door op deze manier just-in-time knowledge en experience aan het prototyping proces te verbinden, worden de kaders die nodig zijn om het belichte onderwerp praktische handvaten te geven véél sneller inzichtelijk.

Door het ondersteunende technologische raamwerk, dat Music Design Thinking gebruikt, ontstaat er een organisch verbonden overzicht van componenten, die nodig zullen zijn om het wicked problem aan te pakken.

Recente Posts

Publicatie in Spiegelbeeld: Spelenderwijs jezelf leren aarden

"Denken in beelden is iets anders dan denken in plaatjes. De beelden bewegen en staan continue onderling in verbinding. Als er iets verandert,...

04/21/2018 - 11:15 door Roger Lenoir
Visual Explorations: Ervaringsverhalen als Data Bronnen

De inzichten, die voortgekomen zijn uit "visuele exploraties" van maatschappelijk en persoonlijk belangrijke momenten in een...

01/13/2018 - 11:42 door Roger Lenoir

Projecten

Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training biedt een breed spectrum aan opleidingen, producten en diensten voor particulieren en professionals aanbiedt, die intuïtie, creativiteit en onderzoek op een krachtige maar persoonlijke manier met elkaar verbinden.

Lees meer...
reactarot™ is een performance platform voor interactieve publicatie van processen, gebruikers en dat wat door de interacties tussen deze processen en gebruikers voortgebracht.

Lees meer...
Sirius is een Studiegids+ systeem, dat is voortgekomen uit onderzoek, naar de ontwerpprocessen, onderwijs en werkmethoden binnen de cultuur van HKU.

Lees meer...
De Da Vinci Sessies zijn georganiseerde evenementen, waarin gebruik gemaakt wordt van innovatieve technologie, beproefde coaching en storytelling technieken én gedegen netwerken met stakeholders, die allen bijdragen in de content en proces voorziening van de Da Vinci Sessie.

Lees meer...