Da Vinci Sessies

De Da Vinci Sessies zijn georganiseerde evenementen, waarin gebruik gemaakt wordt van innovatieve technologie, beproefde coaching en storytelling technieken én gedegen netwerken met stakeholders, die allen bijdragen in de content en proces voorziening van de Da Vinci Sessie.

Da Vinci Sessies maken gebruik van een performance- en presentatievorm, waarbij technologie en fysieke presentaties en één op één contact hand in hand gaan. Door middel van acties en discussies aan een technologisch ondersteunde presentatiemiddelen zal de bezoeker getrokken worden in een steeds veranderende wereld van kleur, informatie, geluid (stem en muziek) en sfeer. Techniek is het hulpmiddel dat de artiesten/presentatoren helpen met hun werk, alhoewel communiceren en informeren mensenwerk blijft. Techniek is ook een hulpmiddel, waarmee de contactmomenten tussen de artiesten/presentatoren, de deelnemers en het publiek gemaximaliseerd kunnen worden.

De techniek zal een dimensie toevoegen aan de dialoog die in de werkplek plaatsvindt. De bezoeker wordt getrokken en verleid door de verschijningsvorm van de Da Vinci Sessie werkplek. Hij/zij wordt al heel snel onderdeel van het proces rondom de werkplek en er zal een dialoog ontstaan, die gaat over de aandachtsgebieden van het georganiseerde evenement

Op deze manier ontstaat niet alleen een kritische massa aan inhoud. Op deze manier ontstaat ook een motor om deze inhoud heen, die de processen, die verborgen zijn in de inhoud op nieuwe manieren toegankelijk maken voor het publiek, deelnemers, studenten en onderzoekers.

Door deze nieuwe vormen van toegankelijkheid, leren we op nieuwe manieren vooruit te denken.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact op met Roger via het contactformulier.

Recente Posts

Publicatie in Spiegelbeeld: Spelenderwijs jezelf leren aarden

"Denken in beelden is iets anders dan denken in plaatjes. De beelden bewegen en staan continue onderling in verbinding. Als er iets verandert,...

04/21/2018 - 11:15 door Roger Lenoir
Visual Explorations: Ervaringsverhalen als Data Bronnen

De inzichten, die voortgekomen zijn uit "visuele exploraties" van maatschappelijk en persoonlijk belangrijke momenten in een...

01/13/2018 - 11:42 door Roger Lenoir

Projecten

Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training biedt een breed spectrum aan opleidingen, producten en diensten voor particulieren en professionals aanbiedt, die intuïtie, creativiteit en onderzoek op een krachtige maar persoonlijke manier met elkaar verbinden.

Lees meer...
reactarot™ is een performance platform voor interactieve publicatie van processen, gebruikers en dat wat door de interacties tussen deze processen en gebruikers voortgebracht.

Lees meer...
Sirius is een Studiegids+ systeem, dat is voortgekomen uit onderzoek, naar de ontwerpprocessen, onderwijs en werkmethoden binnen de cultuur van HKU.

Lees meer...
De Da Vinci Sessies zijn georganiseerde evenementen, waarin gebruik gemaakt wordt van innovatieve technologie, beproefde coaching en storytelling technieken én gedegen netwerken met stakeholders, die allen bijdragen in de content en proces voorziening van de Da Vinci Sessie.

Lees meer...